Toon

25.11.20

​

⭐⭐⭐⭐

​

Correcte service

Jonathan

31.10.20

​

⭐⭐⭐⭐

​

Michel

25.10.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

​

Leontine

04.09.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Wij zochten... Wij vonden. Zeer vriendelijk advies over de producten, een mooie offerte op maat. Snelle levering en vlotte afhandeling. De reinigers en handdesinfectie zijn van topkwaliteit. Wij bestellen voortaan hier!

​

H.

16.07.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

De handgel kleeft niet en stinkt niet en mijn handen voelen ook een stuk minder geirriteerd. Wij bestelden ook de denteck densept gel!

Anoniem

18.06.20

​

⭐⭐⭐⭐

​

Duurde iets langer maar dat lag aan de transporteur. Kreeg wel meteen antwoord op mijn vragen. Goede service! 

Eva T.

19.11.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

De sanicur gel is fantastisch ipv mijn vorige, die stonk echt. superhandig voor mijn dispensers ook.

​

Walter

9.11.20

​

⭐⭐⭐

Goede producten, levering duurde langer dan voorzien

​

Sylvie

03.10.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn heel tevreden van de desinfectie voor onze zaak en onze klanten ook en dan vooral de neutrale geur en samenstelling en kleeft niet. 

Robert

10.08.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Linda

06.07.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Goede klantenservice na opvraag BTW factuur en zeer goede producten. Hier koop je kwaliteit! Wij bestelden de denteck handgel.

Anoniem

18.06.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

De handschoenen werden snel geleverd en hele stevige kwaliteit

M'rieke Queeny

16.11.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Perfecte service en goede producten. De medewerkers van Heasaron denken graag met je mee en zijn goed bereikbaar. Mijn favoriete product is de handgel van Denteck (Densept Gel 70%). Deze is geurloos, plakt niet en verzorgt je handen ook nog eens. We hebben al vele liters gebruikt ;-)

Jeroen

31.10.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Gert en Marleen

28.09.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

De handgel plakt niet, de handschoenen en mondmaskers scheuren niet. Eu kwaliteit voor Eu prijs. Goed verpakt, snel geleverd. Tip top hier!

​

SF.

07.08.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Prima op tijd geleverd

Johan

06.07.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Wij bestelden 250ml desinfecterende handgel en zijn er zeer tevreden van. Snel en correct geleverd 

Nancy

31.10.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Anoniem

28.10.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

​

Anoniem

22.09.20

​

⭐⭐⭐⭐

​

De handgels plakken niet en ruiken neutraal en zijn tenminste voorzien van keuring en toelatingsnummers! top.

Corinne

20.07.20

​

⭐⭐⭐⭐⭐

​

Het artikel was goed verpakt en was precies wat ik verwachtte.

Dirk

18.06.20

​

⭐⭐⭐

​

Super kwaliteit handgel. Het duurde wel lang(er) door de corona. 

Β 

Uw aankoop reviewen?

Wij appreciΓ«ren uw input ten zeerste! Het helpt ons onze diensten te optimaliseren en u helpt andere bezoekers in hun zoektocht en keuze naar het juiste product en service. 

Jouw beoordeling:SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig Jouw beoordeling:
Sterren-Google-Reviews-.png

Heasaron Care - Stationsstraat 77, 3941 Eksel - +32494520558 - info@heasaron.be

www.heasaron.be

Voorwaarden - Privacy

Β©2020 - Albondigas webdesign

Veilige webshop