Met een review help je ons onze service te verbeteren en anderen in hun zoektocht naar het juiste product en aanbieder. Bedankt voor het vertrouwen in onze online winkel en om je ervaring te delen.

M.

28.02.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Snel geleverd en werkt prima.

Peter

21.02.21

⭐⭐⭐⭐⭐

levering, verpakking en service (btw factuur) vriendelijk, snel en prima inorde

J. Plessers

04.01.21

⭐⭐⭐⭐

Vlotte levering, netjes en zorgvuldig verpakt.

Evelien

16.12.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede handschoenen en snelle service.

M'rieke Queeny

16.11.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Perfecte service en goede producten. De medewerkers van Heasaron denken graag met je mee en zijn goed bereikbaar. Mijn favoriete product is de handgel van Denteck (Densept Gel 70%). Deze is geurloos, plakt niet en verzorgt je handen ook nog eens. We hebben al vele liters gebruikt ;-)

Jeroen

31.10.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Gert en Marleen

28.09.20

⭐⭐⭐⭐⭐

De handgel plakt niet, de handschoenen en mondmaskers scheuren niet. Eu kwaliteit voor Eu prijs. Goed verpakt, snel geleverd. Tip top hier!

SF.

07.08.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Prima op tijd geleverd

Johan

06.07.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij bestelden 250ml desinfecterende handgel en zijn er zeer tevreden van. Snel en correct geleverd 

Jan

15.03.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Stefan

09.02.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Goeie producten maar van je wekelijkse blog zijn we het meest fan! Doe zo verder!

jd

29.12.20

⭐⭐⭐⭐

Rita M.

16.12.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Het contact met uw firma verliep zeer vlot en vriendelijk met een snelle levering. 

Nancy

31.10.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Anoniem

28.10.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Anoniem

22.09.20

⭐⭐⭐⭐

De handgels plakken niet en ruiken neutraal en zijn tenminste voorzien van keuring en toelatingsnummers! top.

Corinne

20.07.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Het artikel was goed verpakt en was precies wat ik verwachtte.

Dirk

18.06.20

⭐⭐⭐

Super kwaliteit handgel. Het duurde wel lang(er) door de corona. 

KG

28.02.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Aangename desinfectie, sterke mondmaskers en prima handschoenen. Heasaron levert altijd kwaliteit met heel vriendelijke mensen achter de webshop!

Christian

21.01.21

⭐⭐⭐⭐⭐

snel geleverd, prima verpakt en een vriendelijk contact mbt de factuur. Top!

Jan

28.12.20

⭐⭐⭐

Wellicht door de feestdagen maar het duurde toch lang. 

Ryan

13.12.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Jonathan

31.10.20

⭐⭐⭐⭐

Michel

25.10.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Leontine

04.09.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zochten... Wij vonden. Zeer vriendelijk advies over de producten, een mooie offerte op maat. Snelle levering en vlotte afhandeling. De reinigers en handdesinfectie zijn van topkwaliteit. Wij bestellen voortaan hier!

H.

16.07.20

⭐⭐⭐⭐⭐

De handgel kleeft niet en stinkt niet en mijn handen voelen ook een stuk minder geirriteerd. Wij bestelden ook de denteck densept gel!

Anoniem

18.06.20

⭐⭐⭐⭐

Duurde iets langer maar dat lag aan de transporteur. Kreeg wel meteen antwoord op mijn vragen. Goede service! 

Aurore

21.02.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Correct en snel geleverd. Geweldige kwaliteits producten voor desinfectie.

Giorgio

16.01.21

⭐⭐⭐⭐⭐

Mensen, stop met zoeken, hier moet je zijn. Ik gaf 10 sterren als ik kon. Stinkt niet, plakt niet. Dat is wat we zochten en hier hebben we het gevonden, volgende dag geleverd. Wat wil je meer.  

Marcus

23.12.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Het lijkt als de zoveelste aanbieder van handgels sinds corona, maar dit is een goeie en betrouwbare, zolang jullie bij de denteck blijven toch! Contact en levering ging prima

Eva T.

19.11.20

⭐⭐⭐⭐⭐

De sanicur gel is fantastisch ipv mijn vorige, die stonk echt. superhandig voor mijn dispensers ook.

Walter

9.11.20

⭐⭐⭐

Goede producten, levering duurde langer dan voorzien

Sylvie

03.10.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn heel tevreden van de desinfectie voor onze zaak en onze klanten ook en dan vooral de neutrale geur en samenstelling en kleeft niet. 

Robert

10.08.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Linda

06.07.20

⭐⭐⭐⭐⭐

Goede klantenservice na opvraag BTW factuur en zeer goede producten. Hier koop je kwaliteit! Wij bestelden de denteck handgel.

Anoniem

18.06.20

⭐⭐⭐⭐⭐

De handschoenen werden snel geleverd en hele stevige kwaliteit

 

Uw aankoop reviewen?

Wij appreciëren uw input ten zeerste! Het helpt ons onze diensten te optimaliseren en u helpt andere bezoekers in hun zoektocht en keuze naar het juiste product en service. 

Jouw beoordeling:SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig Jouw beoordeling:
Heasaron-Logo-transpartant.png

Heasaron Care | Stationsstraat 77, 3941 Eksel - BE0744907837 - info@heasaron.bewww.heasaron.be

Sterren-Google-Reviews-.png

©2020 - Albondigas webdesign - Voorwaarden - Privacy

  • Facebook

✔ Verzending binnen 24u, gratis vanaf 65€

✔ Levering Benelux

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.