Inhoudskorting. Altijd prijs!

Het is een marketingwijsheid zo oud als de straat; hoe meer je afneemt, des te voordeliger je prijs. Dat is bij ons niet anders. Het geldt immers voor de hele keten, van producent tot eindconsument. Van grondstoffen tot eindproduct. In elke sector, eender waar.

Wie slim is weet dat dit ook niet enkel telt in afnamehoeveelheden maar ook qua inhoud.Eens in de zoveel tijd lanceren we een actie X+1 gratis, korting bij afname vanaf... of koop zoveel A en krijg B. Dat zijn tijdelijke promoties. Je bent er niets mee als je op dat moment niets van doen hebt. Je trekt je haren uit als je ze net gemist hebt of je springt een gat in de lucht als je net dan wil bestellen.

Wat quasi altijd geldt zijn volumekortingen, zoals momenteel bijvoorbeeld op het aantal mondmaskers dat je afneemt, het aantal desinfecterende handgels, desinfecterende reiniger voor oppervlakken, of latex of nitril wegwerphandschoenen. Bij een voldoende aantal is er meer marge wat ons toelaat je te belonen (jou voordeel) voor je grotere afname (ons voordeel).

Inhoudskorting

Wat echter ALTIJD geldt en vlak voor je neus ligt maar zo vaak over het hoofd wordt gezien is inhoudskorting. Op producten waar inhoud van toepassing is geldt hoe groter de inhoud, hoe beter de prijs. Of het nu gaat over een xl menu bij de Mc Donalds of een 10 liter bidon water, in verhouding klopt dit altijd.

Passen we dit toe op ons assortiment zie je het meteen zo klaar als een klontje:

500ml Denteck Densept Gel 70%: 15.50€

5L van dezelfde handgel: 61.25€

Deel je in dit geval de laatste door 5 (per L) en dan door 2 (500ml) kom je op 6.12€. Say what? Jawel, in plaats van te wachten op een actie -50% op Denteck Densept 70% desinfecterende handgel (wat trouwens noooooit gaat gebeuren) kan je deze deal elke dag slaan!

Elke dag, overal, staat dergelijke korting vlak voor je. Een grote friet of een kleintje, een liter water of 200ml? Het schrikt af omdat je in één keer een hogere prijs moet betalen voor veel product, maar sta even stil en tel tot 10: je verbruikt je standaard 20x500ml of je bespaart in bovenstaand geval 469€!

Wat ik nu vaak zie in de 'winkel om de hoek' zijn de non medische, chirurgische en ffp2 mondmaskers en nitril of latex wegwerphandschoenen die voor het gemak per stuk worden verkocht tot prijzen van wel 5€/stuk?! Wat ik daarvan vind... hou ik voor mezelf. Koop je je doosje van 50st. (respectievelijk 100st;)... je raadt't al.Recente blogposts

Alles weergeven
Heasaron-Logo-transpartant.png

Heasaron Care | Stationsstraat 77, 3941 Eksel - BE0744907837 - info@heasaron.bewww.heasaron.be

Sterren-Google-Reviews-.png

©2020 - Albondigas webdesign - Voorwaarden - Privacy

  • Facebook

✔ Verzending binnen 24u, gratis vanaf 65€

✔ Levering Benelux

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.