Wel contactberoepen, geen versoepelingen

Ook al even geproefd van dat eerste lentezonnetje? Nog vroeger dan vorig jaar de schouders al ingesmeerd en de grasmaaier weer van stal?

Het lijkt er wel op dat het vooral zonnen in eigen tuin zal zijn... want versoepelingen zitten er niet in en cijfermatig lijkt dat inderdaad ook niet aan de orde.

Eén kleine toegeving en binnen de kortste keer zit het spel terug op de wagen. De gespletenheid tussen al wie met zijn neus op het virus zit (zorg) en de rest... Wat is er toch zo moeilijk aan een gulden middenweg, geven en nemen, 'bietske' water bij de wijn. Ach ja, 'mentaliteit', dat maakt dat er regeltjes moeten zijn, en ja hoor ze zijn er.

Wat betreft de heropening van contactberoepen, zijn de maatregelen idem als beschreven in vorige post. Conform deze maatregelen vind je bij Heasaron de juiste medische en chirurgische mondmaskers, desinfecterende alcohol handgel, schoonmaak alcohol en desinfecterende reiniger voor oppervlakken en wegwerphandschoenen.

Wat geweldig dat we er terug fantastisch kunnen uitzien en hoera voor de nieuwe gelnagels en tattoo's, maar het zal dus vooral voor eigen spiegel zijn. Een coronafeestje voor de ijdeltuiten. Tenzij... je kan natuurlijk in de wachtrij gaan pronken bij pakweg de bakker, frituur, de post of soortgelijken want wat is me dat! Je zou denken, coronagewijs, laat het wat vooruit gaan, maar terwijl ik als achtste in de wachtrij mijn bestelling uit het hoofd heb geleerd en al sta te zwaaien met mijn betaalkaart, gaat meneer of mevrouw vooraan ter plekke eens ruim de tijd nemen om te kiezen welk taartje we vandaag naar binnen gaan spelen om vervolgens al het kleingeld van doorheen de jaren nog bij elkaar te moeten sprokkelen. Halleluja, laat dat voordien (en nu helemaal) één van mijn grootste ergernissen zijn. Aan die mentaliteit en dat tempo zou mijn leverbelofte in de webshop, 'ergens volgende maand' zijn.

Dus oef, toch heerlijk dat ik terug kan gaan relaxen en mezelf in de watten laten leggen, stipt op afspraak, bij een niet-medisch contactberoep naar keuze. Geheel voor eigen belang, zonder ijdelheid, zen!
Recente blogposts

Alles weergeven
Heasaron-Logo-transpartant.png

Heasaron Care | Stationsstraat 77, 3941 Eksel - BE0744907837 - info@heasaron.bewww.heasaron.be

Sterren-Google-Reviews-.png

©2020 - Albondigas webdesign - Voorwaarden - Privacy

  • Facebook

✔ Verzending binnen 24u, gratis vanaf 65€

✔ Levering Benelux

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.