Vanaf 1 maart heropenen alle non medische contactberoepen.​

Bestel hier uw verplichte geldige CE - En14683-2019

Chirurgische mondmaskers (50st.) 

Vrouw met papieren masker

Welkom bij Heasaron Care

 

De online #1 in desinfectie


Een instant Covid-19 gerelateerd aanbod.

 

Een snel en eenvoudig platform voor beschermende middelen, handdesinfectie en schoonmaakdesinfectie van de hoogste kwaliteit en vrij van overbodige schadelijke additieven. Heasaron Care biedt desinfectie, mondmaskers, handschoenen en reinigers van Europese fabrikanten geregistreerd bij het fagg of ctgb, voor regulier en professioneel gebruik.

PROMOTIES

Ontvang een GRATIS doos chirurgische mondmaskers bij uw bestelling vanaf 150€.

Actiecode: Mondmasker

Ontvang een GRATIS 500ml Denteck Densept Gel 70% bij aankoop van 2x 5L Handgel. 

Geniet -50% korting op 1L Denteck Alcosept Plus schoonmaakalcohol bij aankoop van een 5L navulling.

 
Image by ThisisEngineering RAEng

Betrouwbare desinfectie

Uw bescherming is onze Zorg!

Heasaron Care richt zich sinds het uitbreken van de covid-19 crisis specifiek op de verhoogde vraag naar persoonlijke beschermingsmiddelen, hand- en schoonmaakdesinfectie. We selecteren zorgvuldig desinfecterende alcohol handgels, mondmaskers, wegwerphandschoenen en reinigers van zuivere en hoge kwaliteit, geproduceerd binnen de EU en gekeurd door de officiële bevoegde instanties. Zij zijn geschikt voor regulier en professioneel gebruik. We waken over de integriteit van de fabrikant en het comfort voor de gebruiker zodat u zo min mogelijk hinder ondervind tijdens het dragen of gebruiken van onze producten. Onze alcohol handgel droogt snel aan de lucht, kleeft niet, ruikt neutraal en bevat specifieke terugvetters om de handen zacht en soepel te houden bij veelvuldig gebruik. Heasaron Care staat garant voor de hoogste kwaliteit zodat u zich zonder zorgen optimaal kan beschermen.

Wenst u voor uw bedrijf een offerte op maat of betaling per overschrijving na levering? Contacteer ons.

 
Image by Kelly Sikkema

Handdesinfectie

Klaar met desinfecterende handgel die plakt, je handen uitdroogt, je huid irriteert en ruikt naar goedkoop parfum of slechte whisky

Met onder andere Denteck Densept Gel 70% en Sanicur desinfect Gel 70%, bieden we jou de absolute toppers in desinfecterende handgel en handalcohol. Geen pop-up producenten die bij de corona-uitbraak plots het licht hebben gezien, maar fabrikanten met jarenlange productie-ervaring in hydroalcoholische gels voor de medische sector en contactberoepen. Onze handdesinfectie bevat minimaal 70% alcohol en terugvetters om de handen te beschermen. Ze is vrij van overbodige schadelijke additieven zoals parfums en kleurstoffen om irritatie van de handen te voorkomen. Ze kleeft niet en ruikt neutraal.

Ontsmettingslift

Desinfecterende schoonmaakmiddelen

Onze desinfecterende schoonmaakmiddelen, waaronder Denteck Alcosept Plus en Aysun Oppervlakkenreiniger, zijn reinigingssprays op basis van minimaal 70% alcohol en inactiveringsvloeistof. Voor het doeltreffend ontsmetten van alle harde kunststoffen oppervlakken zoals toonbanken, tafels, stoelen, bureaus en werkinstrumenten van roestvrij staal. De reinigende desinfectiespray doodt bacteriële en virale haarden, gisten en schimmels op al uw contactoppervlakken. Ze zijn geschikt voor privé en professioneel gebruik in alle sectoren en zorginstellingen, conform de richtlijnen en veiligheidsadviezen.

 
Vrouw met beschermend masker

Mondmaskers

Onze mondmaskers / mondkapjes onderscheiden we in 3-laags beschermende non-medische mondkapjes, ffp2 NR stofmaskers voor  inadem bescherming of medische en chirurgische mondmaskers met CE markering en volgens de EN14683 2019 standaard. Deze laatste zijn immers verplicht volgens de nieuwe regels voor contactberoepen sinds 13.02.21. Het zijn persoonlijke beschermingsmiddelen die de gebruiker beschermen tegen inademing van ziekteverwekkers via de neus of mond. Een mondmasker filtert besmette lucht, fijnstof, dampen, nevels, virussen en bacteriën. Met de neusbeugel fixeer je het masker rondom de neus, zodat dit volledig afsluit. Het ontwerp en de neusklip op het masker zorgen voor een comfortabele aansluiting. 

Image by Clay Banks

Wegwerphandschoenen

Beschermende wegwerp handschoenen voor preventief privé of beroepsmatig gebruik. 

​​

- Kwalitatieve, nauwsluitende sterke nitril, latex of vinyl van gekeurde en betrouwbare leveranciers.

- ​De handschoenen vormen een barrière tegen micro-organismen tussen en andere personen, contactoppervlakken of materialen.
- Alle aangeboden nitrile handschoenen zijn poedervrij. Het vermindert kruisbesmetting en beperkt het risico op irritatie.
- Geschikt voor het hanteren / bereiden van voedsel (HACCP).

- Comfortabel gevoel en bewegingsvrijheid. 

- De nitrile handschoenen zijn vrij van ftalaten en latex.

- Geschikt voor alle sectoren: zorg, horeca, beauty, skincare, tattoo art, ea.

Zending & Levering

  • België: Bpost of PostNL: 1-2 werkdagen, gratis vanaf 55€

  • Nederland, Luxemburg: Bpost of PostNL: 1-3 werkdagen, gratis vanaf 45€

  • EU: PostNL: 2-5 werkdagen, gratis vanaf 250€

Waar is uw zending? Neem uw track en trace nummer + postcode en volg uw zending via:

Lukt het niet? Contacteer ons.

Nota: transportfirma's zijn heden onderhevig aan de coronamaatregelen of deze hebben mogelijk een invloed op de dienstverlening.

Zoals in het algemeen geldt zijn de beloofde levertermijnen indicatief en kunnen zich onvoorziene wijzigingen voordoen.

Voor elke vertraging of wijziging die zich voordoet van onze wordt u vooraf gecontacteerd

 

Contact

 
Heasaron-Logo-transpartant.png

Heasaron Care | Stationsstraat 77, 3941 Eksel - BE0744907837 - info@heasaron.bewww.heasaron.be

Sterren-Google-Reviews-.png

©2020 - Albondigas webdesign - Voorwaarden - Privacy

  • Facebook

✔ Verzending binnen 24u.

✔ Gratis levering vanaf 45€

✔ Levering België 24-48u*

✔ Levering Nederland & Luxemburg 24-72u*

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.